Tykk eller tynn

  • publisert 22.feb.2011 @ 18:15

Hei!

Mange mennesker kritiserer folk som er litt overvektige eller kanskje litt tynne. Jeg syns det blir helt feil! Hvis man er kraftig, betyr ikke det at man bare sitter og later i sofaen med godteri og alt det der. Folk har faktisk krafitg beinbygning og det er ikke like lett for alle å bare slanke seg. Det er nok like vanskelig for menneskene som er tynne. De lider nok like mye. Og ikke tro at de ikke vil forandre seg de heller, selvfølgelig vil de det. Men det er heller ikke så lett. Jeg syns det er teit at folk skal dømme folk etter kroppen. Folk kan få kommentarer på skolen, over nettet, bak ryggen til folk. Jeg blir rett og slett kvalm av det. De kan jo ikke noe for det! Man skal jo ikke være helt like. Naturen har skapt oss som vi er og jeg syns vi burde være stolte over oss selv, enten man er tykk eller tynn. Man er vakre på sin egen måte. 
Jeg har selv opplevd ekle kommentarer om kroppen min, en viktig grunn til at jeg tar opp dette. Har hørt kommentarer som "Hvis du setter deg på den, så kommer den til å brekke", "Feite jævel, slank deg litt". Jeg har fått meldinger hvor det står at jeg bare sitter inne og dytter i meg godteri og ikke er med venner fordi jeg har min såkalte godtedag.

Jeg håper virkelig folk kan begynne å tenke over hva de sier. Sier ikke at jeg er perfekt og at jeg ikke dømmer noen. Det kan jeg innrømme at jeg gjør, og er ikke stolt over det. Skal prøve å tenke over det selv, fordi jeg vet at det er vanskelig og det er rett og slett helt forjævlig å høre slike ting. Det ødelegger selvtilitten til folk. 

 

15 kommentarer

22.feb.2011 kl.18:47

saant

22.feb.2011 kl.18:50

Flott skrevet Anna... Noe og tenke på for oss alle :))

Kathrine - Kommenterer tilbake!

22.feb.2011 kl.19:13

utrolig bra skrevet - jeg er helt enig med deg!

martineoe-kommenterer tilbake

22.feb.2011 kl.20:00

bra skrevet :)

Sandra - svarer ALLE og en hver!!

22.feb.2011 kl.20:08

Kjempeenig!!
Sv; tusen takk for kommentaren på bloggen min ♥

Malin-kommenterer alltid tilbake!

22.feb.2011 kl.20:24

Kjempebra innlegg, jeg er helt enig med deg!

tina

22.feb.2011 kl.21:29

drit bra skrevet!

Yasemin.

23.feb.2011 kl.11:48

er så enig. folk er da like mye verdt uavhengig av hvor mye de veier. jeg har venner som er tjukke og som er tynne, kunne virkelig ikke brydd meg mindre. så lenge jeg har 'the time of my life' med de er det samme for meg :)

23.feb.2011 kl.14:09

sant .. : /
bra skrevet, ikke bry deg om det negative folk sier, syns du er fin jeg :D <3
helt enig! får ofte kommentarer om min store rumpe. Utrolig irriterende og ikke minst IKKE SANT! folk som hakker ned på folk har veeeeeldig dårlig selvtillit selv. de hakker ned på andre for å 'komme seg opp' i samfunnet. har faktisk les en bok om det og!

Synne

24.feb.2011 kl.14:43

Helt enig!
ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits