Frogn VGS

  • publisert 26.okt.2011 @ 15:58

Heyall. 

Idag var jo Ifrah og jeg på Frogn videregående skole. Utrolig fin og moderne skole, en skole jeg kunne godt på! Jeg tror ikke jeg velger denne skolen, fordi det er langt unna Kolbotn. Jeg måtte stå opp kl. 6 idag også måtte jeg ha bussen som gikk halv 8. Toget til Ås(Aas) også ta bussen til Frogn VGS. Læreren vi hadde denne skoledagen var utrolig hyggelig og kul. Jeg vurderer og velge service og samferdsel linjen, men da blir det nok en skole i Ski.

For meg så har det mye og si hvem som går på skolen og hvordan folkene er og hvordan de tar imot nye folk. For meg faila de. Ifrah og jeg følte oss skikkelig tapere som gikk rundt og smilte til folk, noen smilte selvfølgelig tilbake, men må si at de fleste blikka eller bare så en helt annen vei eller snakket til andre personer. Hater sånne folk! Koster det så mye å bare sette på et smil? æsj..
 
liker denne her, selvølgelig til gutter også da:) 


Etter tok vi 5 forskjellige busser fordi vi ikke fant fram, haha. Men nå er jeg jo hjemme! Vi tok først en tur innom ski storsenter og spiste på mac'donals. Nam, elsker mc chicken.  

-Hva har dere gjort idag?
-Noen linjer dere anbefaler? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits