Kirken

Da stikker jeg i kirken. Det er sånn ledermøte til fredag hehe, skal være med på K-dagen for småbarn. Tror jeg. Vet ikke heeelt hva det går ut på. Det blir sikkert kos uansett da, småunger ogsånt.... Neida elsker småbarn♥de er så nusselige så! Men jeg har forresten "ødelagt" pc'n min, så låner broren min sin siden han har to, men jeg har ikke noe bilder jeg kan dele med dere ogsånt så. jaaa.. blir litt kjedelig blogging en stund, haha, men det er det jo alltid så det går bra. Ok, nå merker jeg at jeg bare snakker bullshit, så snakkes! konfen min♥


noen bilder av meg og vennene mine da♥ OG JA, jeg har venner..tok noen fra facebook, hhehehe, en lurifaks som jeg er

 

Gårsdagen

Heyall. 

Igår var jeg på halloweenparty. Det var utrolig koselig, men litt slitsomt og ja. Vi festet, lo, tok hånd om hverandre, og hadde det supert! 

alexandra, agnethe og meg

sov hos Agnethe igår, vi kom hjem rundt 1 tiden tror jeg? Vi var utrolig slitne når vi kom hjem, så vi la oss ca en time etter vi hadde kommet hjem. Vi sto opp rundt 11 tiden.. 

Idag har jeg vært på Kolben med Agnethe og drukket kakao. Vi skulle egentlig ta sol, fordi det var gratis sol idag som sikkert alle vet, men det var lang kø så det var stress. Vi dro derfor hjem til Agnethe igjen. Agnethe skal på Rihanna konserten idag.. SÅ misunnelig:| elsker henne ♥Rihanna♥
Nå skal jeg bare chillen og se på Awkward og Jersey Shore:) 

Tudels
 

Da stikker vi

Nå skal jeg på halloween party med folka. Hade:) Snakkes når jeg kommer hjem, kanskje. 


djevel og pirat♥

Må ta bussen hade


 

Bursdagsbarnet

Hurra

Haha, idag  har jeg bursdag:) Har hatt en super dag idag, litt kjedelig men ellers bra! Tina kunne ikke være med til byen og spise, men jeg hadde det kjempekoselig med bare familien da. Vi dro til Fridays og spiste på Akerbrygge, det er så utrolig god mat der + at det ligger utrolig fint til! Har ikke fått så mye spesielt, skal vel bare få penger:) Elsker penger!!♥penger♥ 

Hade

prikk?


søteste jentene♥

smykketre og ringetreverdens beste mamma♥

minnetavla mi. har ikke kommet så mange ting da, men kommer nok mer etterhvert! og det er sikkert noe jeg har glemt, hehe. Dette var iallefall litt av rommet mitt. Bare småting da. 

Gleder meg skikkelig til imorgen! Bursdagen min wihu. Da skal jeg dra på Fridays og spise middag med mamma, pappa, storebror og den beste jenta i verden♥ Whoot whoot
 

Tre-XL

Heyall. 

Nå skal jeg fikse meg, kle på meg og dra til kirka:) Vet ikke helt hva vi skal gjøre der, men det er sånn tre-XL dings. Etter konftiden min har jeg blitt mer opptatt av kirken og jeg føler at kirken betyr mer for meg nå. Har alltid vært kristen og har alltid trodd på Gud og kirken har alltid betydd mye for meg, men etter konfirmasjonen og alle samlingene vi har hatt osv, har jeg blitt mer trygg på religionen min og fått svar på mange spørsmål. Så ja.. 

kommer mest sannsynlig litt småbilder av rommet mitt i morgen eller ikveld:)rekker ikke å ta noen bilder med! kos dere

Frogn VGS

Heyall. 

Idag var jo Ifrah og jeg på Frogn videregående skole. Utrolig fin og moderne skole, en skole jeg kunne godt på! Jeg tror ikke jeg velger denne skolen, fordi det er langt unna Kolbotn. Jeg måtte stå opp kl. 6 idag også måtte jeg ha bussen som gikk halv 8. Toget til Ås(Aas) også ta bussen til Frogn VGS. Læreren vi hadde denne skoledagen var utrolig hyggelig og kul. Jeg vurderer og velge service og samferdsel linjen, men da blir det nok en skole i Ski.

For meg så har det mye og si hvem som går på skolen og hvordan folkene er og hvordan de tar imot nye folk. For meg faila de. Ifrah og jeg følte oss skikkelig tapere som gikk rundt og smilte til folk, noen smilte selvfølgelig tilbake, men må si at de fleste blikka eller bare så en helt annen vei eller snakket til andre personer. Hater sånne folk! Koster det så mye å bare sette på et smil? æsj..
 
liker denne her, selvølgelig til gutter også da:) 


Etter tok vi 5 forskjellige busser fordi vi ikke fant fram, haha. Men nå er jeg jo hjemme! Vi tok først en tur innom ski storsenter og spiste på mac'donals. Nam, elsker mc chicken.  

-Hva har dere gjort idag?
-Noen linjer dere anbefaler? 

25.10.11

Heya

Long time, no see.. blogging er kjipt for tiden. Men siden jeg har lite å gjør nå og jeg er så taper og ingen vil være med meg, får jeg blogge et innlegg. Ville bare meddele til dere(sikkert 1-3 personer) haha, at jeg har bursdag på fredag:D can't wait! Da blir jeg 15, noe som jeg gleder meg masse til. Jeg skal på Fridays med familien og bestevennen min, tror jeg. 

Imorgen skal vi egentlig ha orienterings dag(OD dag), men jeg og Ifrah skal på Frogn videregående skole.. hehe. Kommer til å bli koselig, så lenge vi ikke roter oss bort! Først skal vi ta toget fra stasjonen kl. halv 8- hvis jeg husker riktig- og det tar 15-20 min, også ta buss til skolen og selvfølgelig finne skolen. Det å finne skolen kommer til å være det vanskligste, hvis det ikke ligger rett ved da selvfølgelig.

hei:)
 

Så eh jaaa.. det var det, bahbay 

Updates

Heyhey

Håper alle har hatt en strålende høstferie så langt. Detter blir tredje gang jeg skiver samme innlegg fordi de andre har blitt borte på et mystisk sett... Vi har ikke gjort så mye spesielt så jeg skriver ikke en bok. Vi har gått turer, grillet pølser, hatt spa ish ting, spist godis, sett på tv( hellcats), hatt mye latterkrampe, og ja, kost oss masse. Og siden jeg er så flink, klarte jeg selfølgelig å falle i en "bekk". Naturmenneske skjønner dere. Ogogog vi så en død lemmen whoot whoot. Den ene turen Tina og jeg gikk varte i over tre timer. Stolt!
Vi kommer hjem på søndag. 6 timer til i bilen yeeeey! Slenger med noen bilder også jeg:) Btw: det er nydelig natur her

Se så fin da. Klar for den første turen vår:) her er det ikke snakk om å bli kald

Glad når Tina og jeg har funnet en spiseplass rett ved vannet

Stella var med også. Fått satt i gang grillen, jentene vet ossen ting skal gjøres

Ansiktsmaske og greier. Snasen jente det der

Fint!

It's haggling

Pro kamera da

Kvelden idag. Ganske riski å gå der.. Heldigvis var det litt grundt med steinene daa

Sorry hvis det ble en del skrivefeil, men skriver med IPhonen så ja
Blogges og kos dere videre

Dailigdaaailig

Imorgen drar jeg opp til fjellet med tina. Skal kose oss på hytta hennes og ha spa osv! Bestiskos. 
Så resten av kvelden i dag går vel å finne fram ting jeg skal ha med og være med tins. Vi skal jo bare være der  4 hele dager, så jeg trenger ikke ta med meg så utrolig mye klær:)

Natta

Nå er jeg så utrolig trøtt, det ble en sen kveld i går også så det er nok best at jeg legger meg nå:) frister egentlig ikke å sove, men hvis jeg skal komme meg opp i morgen, må jeg vel lukke øynene og prøve å sove - natta og sov godt

Hehe, er så fin atte

Gårsdagen

Hei dere!

Jeg hadde en superbra dag i går med de beste jentene. Jeg kom litt tidligere med Tina R til Agnethe for å lage taco. De andre jentene kom rundt 8 tiden. Vi spiste god mat, filmkos, godteri, brus, godt selskap, latter, steking(haha).

passe kleint.. 

sofie og agnethe

tina, tina r, meg, sofie, kari-anne, agnethe, mathilde, nanna

tina, emma, sofie- søte ♥

Er så sykt trøtt nå.. vi la oss ikke før 3 tiden og jeg og tina måtte dele en seng på hele 90cm bred.. og gjett om det ble varmt. Våknet rundt 5 ganger i natt, haha. Men koselig kveld uansett. Vi våknet rundt 11-halv 12 tiden og da hadde alle jentene laget frokost imens jeg og tina sov.. noe så søtt haha! bestejentene.  

today's the day

Heeey

Idag skal jeg på jentekveld hos Agnethe med utrolig mange herlige jenter:) Det kommer til å bli utrolig koselig også skal noen av oss sove der da, inkludert meg. hehe.. men vi skal kose oss maasse! taco, godteri, brus, filmkos, herlige venner. kan det bli bedre? Men jo iallefall, når jeg drar på hytta til Tina, er det ikke sikkert jeg får blogget da, men jeg kommer til å gi dere en liten update når vi er hjemme igjen:) så snill som jeg er.. 
Og i går klippa jeg meg, hahaha. litt kort, men ingen slitte tupper!

nydusjet og fin. 

har tenkt til å lage en sminkevideo snart, hvis det er grait for dere daa, haha.
men nå er det tredje verdenskrig i magen min nå, så jeg skal spise frokost, kle på meg, fikse meg også senere opp på kolbotn for å kjøpe inn ting til etterpå:)

Bloggeeez 

 

30.09.11

Hei høstferiebuddies!

Nå er det høstferie! Wihu, ikke det at jeg har så ferie følelse, men har på følelsen at det kommer til å bli en superbra ferie. Skal nemlig på hytta til bestevennen min, Tina. Litt bestiskos skader aldri. Vi skal gå turer, jogge, grille, chille'n, spise, spise, spise. Vi drar på tirsdag og kommer hjem på søndagen(i think?) Så yeeah, skal bli fett vett. 

Idag har jeg ellers bare vært med Tina også etter det dro vi til Agnethe med Tina R og Petter. Vi prøvde å se på en sånn spøkelsesting ekkel dritt film, het noe med paranormal activity 1 eller noe, men den var så skummel og ekkel så vi spilte heller alias.. og jeg som er sinnsykt konkurranse menneske(spesilet i spill osv).. klikket jeg jo når jeg og tina r tapte. Og en viktig nyhet: ISAK HEIM ER VIDERE I IDOL ♥ ♥ ♥ elsker han!


bæstevænna
 

Fem ting du ønsker deg

9

 • Møte Justin Bieber (snakke med han og alt det der) 
   
 • Ta av reguleringen 

 • Alle pengene i hele verden

 • Laaaaangt hår

 • 100 ønsker som faktisk kan gå i oppfyllelse!  Selvfølgelig ønsker jeg mest av alt på hele jorden at barn i Afrika osv, skal få alt de trenger.. men jeg tok dette som hva jeg ønsker til meg, if you get that.. Så jadduu, ikke så mye mer og si, så jeg bare slutter å skrive før det blir for kleint her. 


  peace out.. 
   

 

dårlig blogger? neeh, aldri hørt om

joda.. day 7 er jo å vise rommet mitt.. men for deres skyld gidder ikke vise det nå. Det er heelt bombandert med klær, vesker, og alt! Så kanskje jeg kan lage en film eller noe sånt av rommet mitt en dag! Så da hopper jeg bare rett over til day..

..8 

Noe jeg gleder meg til - Må nok bli konfirmansjonen min. Fordi? Jo fordi da kommer hele familien hjem, utenom morfar.. tror jeg.. Og det er en utrolig koselig tid! Jeg elsker jo familien min, alle bor i Sverige, så det er ikke så ofte jeg ser dem! Det kommer venner fra familien også, blir utrolig koselig å se dem igjen også:) 
Og fordi da får jeg penger!!!! Så kan jeg shoppe osvosvosv.. hehe løøøøv money♥

meg og live. har verdens peneste og retarda venn♥ love you
 

me bloggast♥

LOVE

Antrekket ditt idag og mobilen din

Fikk ikke blogget igår, fordi jeg hadde det veldig travelt. Jeg var nemlig på avskjedsfest/surprise party til en venninne av meg. Vi måtte lage mat, og hele pakka. Så jeg hadde ikke tid til å ta day 5 igår, så da tar jeg den idag! 

5 og 6
tok ingen bilder fra igår, så det får bli dagens antrekk. 
genser fra bikbok - vanlig hvit top fra vero moda - kosebukse fra cubus

ipåååånan min

thums up for iphone


Noe du har likt? 


 

Noe du savner

4


sommerferien

Jeg savner sommerferien jeg.. ikke akkurat mange dager siden det var sommerferie, men jeg savner virkelig sommerferien.. er ikke klar for skolen! Savner å kunne gå i shorts hele dagen, gå i topp, sandaler, gå ut og bade, sole seg osv.. No more time for that. 

-Noe spesielt dere savner?  

Me bloggast ♥ 

Noe du gruer deg til

3

Jeg gruer meg til 10.ende. Skolen han jo startet og har startet i 10.ende. 1 skoledagen var idag. 
Alt det eksamenspresset, jobbe hardt hele tiden, ikke like mye fritid, vanskligere lekser, høyere krav osv...
Klarer rett og slett ikke alt det der.. har alltid gledet meg til 10.ende, men nå merker jeg, at det ikke kommer til å bli like gøy som jeg trodde.


 

weheartitinspiration

Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

2

Better with the lights off - New Boyz ft. Chris Brown
Welcome to St.Tropez - Dj. Antonie vs. Timati ft. Kalenna
Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger

Har egentlig maaange yndlingssanger, så jeg bare tok de jeg har hørt mest på de siste dagene..
Btw: Jeg aner ikke ossen man får sånn video inn på bloggen.. haha, flaut. Men ja, så hvis noen vet ossen man gjør det, værsågod å tell meeeh!! 

u smile, I smile

Digger du også Justin Bieber?
Har du noen yndlingssanger? 

Et bilde av din bestevenninne

1

Tina ♥

Jeg har egentlig ikke en bestevenn, jeg har flere jeg gode venner. Men den beste vennen jeg har er Tina, fordi jeg vet at hun er der for meg og jeg stoler 110% på henne. Vi har også heeelt lik humor og rett og slett bare fordi hun er den herligste jenta i hele verden! Utrolig glad i deg

20 days

Day 1 - Et bilde av deg og din bestevennine 
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Noe du gruer deg til
Day 4 - Noe du savner
Day 5 - Antrekket ditt i dag
Day 6 - Mobilen din
Day 7 - Rommet ditt
Day 8 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 9 - Fem ting du ønsker deg
Day 10 - Et bilde av deg når du var liten
Day 11 - En artist du liker (jente)
Day 12 - En artist du liker (gutt)
Day 13 - Et bilde av håndskriften din
Day 14 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 15 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 16 - Ti ting om deg selv
Day 17 - Din favorittblogg
Day 18 - En sang som får deg til å gråte
Day 19 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 20 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Photoshoot

♥Hey! Igår lovte jeg dere å legge ut noen bilder fra photoshooten, så her er det. Enjoy


nyydelig

syk

insane pen bestevenn jeg harbestevennen min ♥ ♥ ♥


-Hva syns dere om bildene? 
 

Fresh, new start

Hei folkens! Jeg har tenkt en god stund på blogging og om jeg skal fortsette eller om jeg bare skal kutte ut hele greia. Bare ha den for morroskyld eller blogge fast. Så jeg har bestemt meg for å fortsette å blogge, lover ikke at det kommer ut kjempemange innlegg hele tiden. Men jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg har veldig lyst til å nyte de siste sommerdagene... Skole på torsdag.. Uff, som jeg gruer meg. Tiende kommer til å bli så stressende! Men jaja, det er jo noe som alle skal gjennom, håper jeg kommer til å lykkes iallefall. 

Jeg og bestevenninnen min, Tina, var ute i stad og tok noen bilder. En liten photoshoot .Så hvis hun er flink nok til å legge de ut idag, så kommer jeg nok til å legge ut noen av bildene!! Så bare følg med.Agnethe vennen og meg i Italia, sommerferien 2011 - savn 

Blogges♥

 

Trygge, trygge Oslo

Alle har nok hørt om hva som har skjedd med vakre, trygge Oslo. Det er helt forferdelig! At Oslo ble et så utryggt sted. Helt plutselig. Jeg vil bare gi mine tanker til alle de pårørende etter terroraksjonen mot regjeringsbygget og selvfølgelig skytingen på Utøya! De sier at det var en norsk mann i 32årene som gjorde begge deler. Sykt! Dette har rammet hele Norge. Til og med folk fra andre land. Skjønner virkelig ikke hva han mannen tenker med?! Skyte ungdommer, helt uskyldige ungdommer. Og bombe regjeringsbygget. Det var tydligvis mange som hadde prøvd og svømme over til fastlandet fra Utøya. Men det var dessverre ikke alle som overlevde. Utrolig trist. Kondolerer virkelig. Er uuuuutrolig lei meg for alt det som har skjedd. 
Takker til Gud for at det ikke skjedde noe med meg og vennen min Tina. Vi kom jo på det stedet 10min etter bombingen! Men selvfølgelig fortsatt helt forjævlig.

STERKE INNTRYKK: Det ligger flere tilsynelatende døde personer langs strendene på Utøya. Det er ikke klart om de er døde. Mange er også kraftig nedkjølt etter å ha svømt i vannet. Bildet er sladdet av VG Nett. Foto: VEGARD M. AAS / PRESSE30.NO
DETTE STO UNDER BILDET PÅ VG.NO

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080596  her kan dere se en video!
http://www.vgtv.no/#!id=42401 enda en video
http://www.vgtv.no/#!id=42398 enda en
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10080586 her kan dere se mange bilder, dere må bare trykke på pilene bortover. Får ikke lastet opp bildene. 

alle vinduene er sprengt. 

hvis dere vil lese mere om denne dramatiske hendelsen, les på vg.no. 


 22.07.11 - den mest dramatiske hendelsen i Norge siden 2.verdenskrig. 

Gave fra posten

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en laaang biltur. Det tar 7 timer fra der hvor vi bor i Sverige! utrolig slitsomt, men det er jo verdt det! Men iallefall når jeg kom hjem ikveld så så jeg en pakke som lå på bordet på rommet! Og jeg visste med en gang hva det var. Jeg ble suuuper glad! 

Wooooho! SO SO TRUE

Lol, det morsomste er at.. det er heelt sant det som står på genseren! haha, whootwhoot

Genseren min er i strørrelse M og jeg er 1.53 og dere ser jo at den er litt lang. Men jeg syns det er deilig når den er ganske lang.. Den er utrolig deilig og gå med! dere finner genseren på ebay og dere må bare søke på i love justin bieber!


My favorite my favorite my favorite my favorite sweater♥ 

Verdens beste venn..

♥Verdens beste venn har burdag idag!  Tina og jeg har vært beste venner i noen år og hun er en person man kan gå til uansett hva det er. Jeg elsker denne jenta, virkelig. Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre venn! ♥ Hun er alt man kan be om i en venn! Tina blir 15 år idag og jeg er litt lei meg for at ikke hun er hjemme eller jeg er hjemme sånn at vi kan feire den sammen. Haha, hun kommer nok til å få en del telefoner fra meg! Haha. slåss litt og greier.. hva har man venner til? Bare sånn at dere vet det.. JEG VANT:-)blinkskuddtina, meg og agnethe ♥

tetris og sjakk for life

min nydelige bestis

Me and You. Just Us Two. 
Elsker deg, jenta mi! ♥ ♥

Retarden min

Rainy days

Heyhey. regn regn gå din vei, sol sol kom til MEG. Denne sommeren er ikke noe man kan kalle sommer. Iallefall ikke her. Bare overskyet vær. Trist og grått. Ikke noe solevær får å si det sånn. Jeg skulle egentlig på stranda idag, men siden det ikke er no bra vær, er jeg ganske
usikker på om det blir noe. Så jeg får vel finne på noe annet idag. 
Imorgen drar jeg og mamma til Sverige. For å besøke familien min. Det skal bli koselig. Håper det er bedre vær der enn det det er her hjemme i Norge! Krysser fingrene for det. Jeg tar nok med pc'en, så det blir nok litt blogging på meg. 
Nå sitter jeg i stua og spiser en kjempegod frokost! Fruktskåål! Elsker det. Absolutt det beste man kan spise til frokost eller lunsj! Også hører jeg på musikk og facebook så klart. Jeg er sånn helt serriøst avhengig av facebook. Noe som ikke er bra! Men jeg er nok ikke den eneste som er det. Nam! moreller, druer, jordbør, fersken, melon

Gårsdagens outfit

Hei! Igår var jeg jo som sagt på kino. Bad teacher. Anbefales virkelig! En utrolig morsom, og ikke minst søt film. 

en av de morsomste filmene jeg har sett! :-)

Outfitet i går:

cardigan og topp bikbok   -   bukse cubus

-Har dere sett Bad Teacher?
-Hva syns dere om outfitet? 

KinoHeehey! Ikveld skal jeg på kino med bestevennen min, Agnethe. Æggz the Master - som hun kaller seg selv. Filmen vi skal se heter Bad Teacher, komedie. Har hørt at den skal være morsom og den ser jo veldig morsom ut på traileren. 
Først skal familien spise reker og brød.. eller de skal spise reker, jeg spiser kyllyngsalat som min herlige mamma lager til meg. Søta ♥  Gleder meg. Til kinoen altså. 

Sommerferien min startet jo med å være hjemme noen dager. Regnete, gråe og triste dager. Deretter tok jeg flyet til Italia. Et herlig land. Vi var i Roma i tre dager først. Hotellet var ingen så veldig begeistret over: 
thumbs down.. Espana hotel - anbefales ikke hvis du skal til Roma! 
1 dag i Roma så vi faktsik paven snakke - live! Noe som er ganske "stort". Kanskje ikke for alle, men jeg syns iallefall det var kult og se han.

kjempefint!

man ser han ikke så godt på dette bildet, men i virkeligheten så man han godt!

2 dag tok vi sightsingbus(?) og så masse forskellige ting, som jeg ikke husker.
har dessverre ingen bilder fra det.. 
3 dag dro vi til Coloseumet. Vi gikk aldri inn og så, fordi det kostet en del + en utrolig lang kø, spesielt i den varmen.etter Roma, tok vi bilen vi leide ned til Amalfikysten. Husker ikke helt hvor det var, men det er ikke så viktig fordi vi var bare på det hotellet i en natt før vi turen gikk videre ned til Sorrento. En utrolig vakker by. Med maaange folk. Hotellet vi bodde på i Sorrento het Grand hotel Riviera og anbefales på det sterkeste hvis dere skal til Sorrento en gang! 
Vi var i Sorrento i to og en halv dag tror jeg, sånn ca. 

Utrolig vakkert! Her nede lå vi da og solte oss og badet. Tok heis ned. Heisen var i fjellet! Wææ

Her lå vi da og solte oss. "Kiosk" hvor man kunne kjøpe is, drikke, toast- alt man trenger i varmen. 
Også var den solstoler i vannet hvor man kunne sole seg. Deilig. 

Etter den herlig tiden i Sorrento, dro vi videre til feriens høydepunkt; Sicilia. Var virkelig vondt og trist å måtte dra derifra! Hotellet vi bodde på var helt nytt. Vi var de første som bodde på den suiten. Hotellet het Astro Suite Hotel

vakre jenter foran et vakkert hotell! virkelig. 

bassenget var ikke akkurat det største man kunne finne, men vi var nok mest på stranden.

Agnethe koser seg på stranden. Thumbs up for the beach
Sicilia er jo kjent for strendene sine

fritids om kvelden?

ikke alle er like normale.. 

alltid like morsomt å hoppe på trampoline

broshan 

:(
Sicilia er absolutt et sted jeg kunne dratt til flere ganger! Absoulutt en av de beste feriene i hele mitt liv! 
Det beste med Sicilia var nok å kjøre vannskuter og strendene, maten og jah. Kjørte det to ganger og jeg får sommerfugler i magen hver ganger jeg hører vannskuter. I love it. 

♥

Må innrømme at jeg er dritt lei

Hey! Vet jeg sier hele tiden; Jeg skal starte å blogge mer, lover dere!... Men det som er er at jeg orker ikke, jeg syns det er slitsomt å blogge og har rett og slett gått lei. Det siste innlegget mitt var 12.mai 2011 og det er utrolig lenge siden. Syns jeg. Så jeg har bestemt meg for at denne bloggen skal jeg bare bruke om det er noen konkurranser, om det er noe jeg vil blogge om, eller bare hvis jeg kjeder meg. Jeg orker ikke bruke masse tid på å blogge hver dag, blir sliten av det. Haha. Men også en ting til; Må-gjøre videoen kommer nok ikke tror jeg, fordi jeg ikke har et videokamera.. men jaja. Samma det, jeg kan ærlig si at jeg ikke er flink til å holde sånne ting. lol. 

/privat12.mai 2011

Hey! Idag har det vært en chill dag(uten om skolen da) Live søta ble med meg hjem etter skolen idag. Vi satt ute i det fine solværet og koste oss skikkelig. Med en fruktskål, vannmelon, is og iste. Haha, Live er så søt når hun spiser vannmelon, hun spiser med hele ansiktet. Tok bilder.. men hun har jo selvfølgelig slettet det. En skikkelig søt jente altså ♥ 

full fart

haha, se så søt!

dennis og meg

nydelig

modell

glad i dæ


Nå sitter jeg og ser på paradise hotel. Spennede nå altså! Heier på Madelen og Kim jeg da.. Men tviler på at begge vinner så vi får vel se hvem som vinner. Hvem heier dere på? 

Idag har faren min bursdag ♥ Gratulerer så mye med dagen! Har litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har vært så mye med han idag, men jeg tror han klarer seg. 

 

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.

Truth is, everybody is going to hurt you;
you just gotta find the ones worth suffering for.


-tycks?

 

Just chillin in my backyard

Hei hei allihoppa! Idag har jeg vært på skolen og vi har hatt skirvedag. I norsk.. uf, tviler på at det gikk bra. Men jeg får håpe det er bra nok for vår kjære, søte, snille, morsomme, kule og unge Margaret(h)?
Akkurat nå, ligger jeg på solsenga i hagan min (ikke det at det er så mye sol) og koser meg med.. ingenting. Det eneste jeg koser meg med en pc'en. Jaja, bedre enn ingenting.

outfit? på en måte.. 

loking.com

innerst inne vet dere at jeg er deilig

deilig sa du? jeg vet det;)

yo, mafucka

heihei allihoppa

fuck yah

And some pictures of my yaaard.. hold dere fast(dette blir farliig)

WOW, spise stedet..slapp av, vi har et mye finere ett. (som ikke er i plast)!! Men kom på det etter jeg tok bildet også orket jeg ikke å ta et til - Hehe I'm a bad ass. 

Vet dere fikk bakoversveis av å se på hagen min:)

Nå gikk sola fra meg... bak en sky, eller flere skyer! Jeg vil ha sooooool:( FML
Idag skal vi grille, aner ikke helt hva enda. Men grillmat er godt uansett hva det er så, det går bra!

Btw: Jeg LOVER dere å bli flinkere til å blogge.. hehe, sagt det et par ganger.. men jeg lover!!!!

 

Kommer snart

Hey. Må-gjøre videoen kommer snart..  i løpet av neste uke.. hvis alt går som planlagt! 

Dagen i dag

Hei alle søte!

Idag har jeg, som sagt, vært i Oslo med klassen. Rettsak. Den tiltalte var en dørvakt og det skjedde på en resturang, Onkel Donald. Da var det en tigger/narkoman som kom bort til dem og begynte å spytte på gjestene også dyttet han til dørvakten. Dørvakten dyttet tilbake. Han hadde tydligvis fått 2 advarsler før, men han gikk ikke fordetom. Så gikk tiggeren litt lenger bort fra resturangen og hev en full ølboks i ryggen på dørvakten. Dørvakten la tiggeren i bakken og holdt ham nede til politiet kom.
Det var jo ganske spennende da, å være der og høre hva vitnene hadde sett. Vi fikk jo se en film av hendelsen så vi fikk jo sett det hele, og alle hadde forskjellige meninger. Noen mente at dørvakten slo til tiggeren med en strak knyttneve, men andre mente at han bare tok tak i skulderen hans og la ham ned. Ikke den mest spennende saken man finner, men spennende nok. Deretter gikk på på McDonnals og spiste lunsj. Hehe.

glad i dere jenter ♥

-Har dere vært på en rettsak før? 
 

back again

Hei alle søte lesere!

Da har jeg tatt min bloggpause, det var godt må jeg si ♥ Noen ganger så blir det veldig slitsomt og kjedelig med blogg så ja, da er det deilig å ha en pause eller to innimellom. Syns nå jeg iallefall. 
Idag har jeg bare vært hjemme og øvd på mat og helse prøve egentlig. Har skrevet notater på 8 sider nå og har enda en del igjen.Vi har en skikkelig stor mat og helse prøve på torsdag og den teller veldig på standpunktskarakteren, så jeg håper på en 5'er. Selvom jeg tror jeg får en 4'er.
Idag hadde vi matteprøve, det gikk ikke så veldig bra.. men jeg forventer ikke så mye av meg selv i matte heller, det er så og si mitt svake punkt på skolen. Og samfunnsfag og naturfag.  
Imorgen skal vi til Oslo med klassen, skal i en rettsak. Spennende. Gleder meg skikkelig! Håper vi får en spennende og bra sak.
Igår så kjøpte jeg en genser fra bikbok til 249-, veldig fin, syns jeg: 


-Tycks? 

Minner fortsatt på at jeg skal ha en må-gjøre video. Så derfor er det veldig hyggelig om dere kan komme med forslag om hva vi (jeg og Live) skal gjøre. Har bare fått inn forslag fra en person. Så hvis dere vil se på oss drite oss ut, så kommenter!

Kommer kanskje ett lite innlegg senere idag, vi får se! Bloggpause

Nå tar jeg en liten pause fra bloggen (igjen) for å samle litt krefter til bloggingen. Klarer rett og slett ikke å blogge for tiden, og jeg vil jo ikke blogge om noe dere gir langt faen i.
Hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, så gjerne kom med forslag. Det hadde vært hyggelig. 

altså..jeg bare elsker regulering! (uten sminke så vær så snill og ikke diss) :)


By the way: Jeg tror nok det kommer en må-gjøre video, så hvis det er noe morsomt dere vil at jeg (og muligens A g n e t h e skal gjøre, så legg igjen en kommentar om både det og hva jeg kan blogge om! 
 

viktig! viktig!

Natta

Hei!

Vet at klokkken bare er litt over halv 8, men dere vet.. når man er trøtt så ja, da vil man sove. Jeg er så utrolig trøtt og da tror jeg at det er ganske lurt å legge seg tidlig, kanskje 8 er litt for tidlig for en 14 åring, men men.
er man trøtt så er man trøtt.

skrivefeil; good night (a)

sjeldent syn.. sminkeløs

Natta småtroll ♥I will always love you


/privat

-Hva syns dere?

Fucking perfect

Hei!

Jeg er en jente som er veldig opptatt av hordan andre har det og hater å se at andre har det vondt rett og slett. Og jeg har vært igjennom håpløse situasjoner hvor jeg føler at jeg har tapt. (Har ikke skjedd noe med meg, men venner osv). Og det har gått utrolig innpå meg og jeg vil virkelig ikke oppleve det igjen. 
Det at folk mobber andre og slenger dritt til en person, er virkelig teit. Ingen er mer perfekte enn andre, selv om ikke alle har like fin kropp, like fint hår, ikke like store pupper, ikke like høy, ikke like fine former, ikke like fint utseende. Jeg har selv vært en sånn som har mobbet andre og som har blitt mobbet en god stund , men jeg tror nok at alle de episodene jeg har hatt med venner osv.. har gjort meg til en bedre person. Folk som kritiserer andre for hvordan de ser ut, har ikke noe liv. Det gjør de bare for å føle seg bedre, så dårlig selvtillitt har de! 
Håper at dere kan lytte til denne sangen og forstå at du er perfekt på din måte og at du alltid har noen der som faktsik elsker deg. Og at du ikke skal skamme deg over kroppen eller utseendet ditt!


Your so mean when you talk about yourself, you were wrong.
Change your voices in your head, make them like you instead. 

Tenk på det:)

Long time ago

Hei!

Må si det er en stund siden jeg har blogget, ja. Men noen ganger må man bare ta en liten(stor) pause fra bloggen og få samlet litt energi til den. Bloggen min er bare en hobby ved siden av alt og jeg prioriterer ikke bloggen før venner, familie, skole osv. Men jeg skal skjerpe meg nå og komme med flere innlegg. Men for at jeg skal gidde det, må jeg nesten få litt respons! Hihi. 
Jeg skal snart på trening så jeg tror ikke det blir no mer blogging i dag, kanskje et lite et senere.
Idag har jeg rett og slett ikke gjort noe særlig, har bare vært på skolen og øvd på samf.prøve (slitsomt). Samfunnsfag er virkelig ikke min sterkeste side.  bøøø

braceface

Love is bullshit

Hva syns dere?

Photoshoot del 2
-tycks?

Photoshoot del 1

*Har flere bilder, men legger de ut litt om gangen. Fordi de andre bildene passer liksom ikke inn i de jeg ha lagt ut nå. 
-Hva syns dere om bildene?

Fritids?

"det er kanskje litt tidlig å si det, men når jeg helt alene, helt for meg selv når ingen kan se meg og jeg har ingen å snakke med og ingen å prate med, så tenker jeg på deg. for du er solen min, du er i hjertet mitt du hele tiden. alltid for alltid så sitter du der inne å vinket til meg. du var pen med hatten altså."
"Åh, Peter du sier de fineste ordene til meg, jeg fortjener det ikke.."
"Ehe, oj vet du hva. pappa har akkurat en sånn her i en frakk."
"Det er min hund."
"Halla jeg heter Petter.............Hehe, jeg prøvde bare å hilse med hånda. He, Petter."
"..Kan jeg få prøve?"
"Ja det er ikke så vanskelig som det ser ut som. Du er kjempebra du fikk det skikkelig bra til liksom. Ossen er det dere hilser a?"
"Vi pleier å hilse som dette: hnugedugubedugebao mmm."
"Sugedugomahabablao."
"Du er dum, du gjør det helt feil. Det er sånn som dette: hnugedugubedugebao mmm."
"shulokomokarabebao. Hehehhehe, hvem er deet der a?"
"Det er Birgitte, hun er min mamma."
"Men det der er jo.. det der er jo en fugl jo."
"Nei, hun er en menneske."
"Og det? Det er min pappa. Pappa hvor skal do? Den er ike din!"
"Si til den a."
"Pappa ikke gjør det!"
"Neeeeeinei. Den skal du få lov til å hente altså, fordi faren din er en KUKK!"
"Jeg skjønner ikke hva du mener, hva er en kuk? hva er en kuk?!"
"Åh, ossn skal jeg forklare det da, noen har korte, noen har lange."
"Åh, snakker du om pinner?"
"Jah, noen kaller det vel det å."
"Do er så søt. Fortell mer om disse pinnene."
"Tjaoff det er jo sånn man får barn til verden da, på en måte."
"Jeg trode man kjøpte barn i botiken."
"men det går ikke ann. Nå skal du høre her. en kuk er det en mann har under navlen og litt nedi der."
"Æsjamei, sånn har jo du."
"Jeg syns ikke vil skal snakke noe mer om det jeg."
"Hva skal vi snakke om da?"
"Det finnes mye mer å gjøre enn å bare snakke, jenta mi."
.........
" Vent! det var ikke grist ment. Vent a vent a.Jeg kommer til å drepe deg hvis du ikke stopper nå liksom."
"Det var slemt sagt!"
"Unnskyld da, det var ikke meningen at det skulle komme ut sånn."
"Det sa du også når du beisa på meg!"
"Skjerp deg a. Bli med inn på land a, så kan vi spille vri åtter eller noe sånt.."
"ÅÅÅHHH slipp meg."
"Vi kan lage trolldeig.. Noen ganger er du skikkelig barnselig. Nå kommer jeg og tar deg, nå kommer jeg og tar deg. Bli med ned a, Venke, det er mye bedre der nede. WÆÆÆÆOHOHOJEHE."
"Jeg har mye jeg skal lære deg, mye du må lære. Du må ikke tro at denne skogen er et leketøyet. Alle trærne har følelser, de er mine aller beste vener. Og du må aldri bruke denne skyteren i hele ditt livet. Det er livsfarlig. Forstår du? Aldri må du skade blomstrene for de vet at du eeeelskeeeeer demm. Ikke sant? Eller hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

SYNG:

Dette er favoritt pinnen min her i skogeeeen
der ute finnes det mange hundre træææææær.
Og hvis jeg går forsiktig vil ikke skogen og denne stenen og dette treet her få vooooondt.
Jeg trodde sommerfuglene var måååker

Nei ikke skyt bjørnene han er søøøøøøt, og sporene han lager de er kuuulee.
Og han har barn som vi kan stjele, ta den heeeer
Og hvis noen brenner skogen min så gråter jeeeeg
Og fuglene vil kutte seg med kniv, 
Alle gaupene vil skjære av seg pelsen, her i jungelen så lever jeg mitt liiv
Du må kjenne denne skogen, den er miiin
Denne fossen er like gøy som tusenfryd
Denne stien er like gøy som TV 2hoo
Og hjelp nå blir vi jaget av noen dyyyyr
Jeg lærte meg og turne av min tante
Og min tante var en slange tenk på det
Han som spiser fisk han er en morder
Han som forurenser vannet med olje han er en skuuurk
Skyene på himmelen er svamper
Og hvis man klemmer den så regner det på joooord
Avsteeeeeeeed med deg lille kjøttmeis
Jeg lover deg, vi ses en gaang
Nå skulle jeg ønske jeg hadde et kamera heeer
Tatt bilder av meg selv og himmelen
Og lagt ut alle bildene på facebook
Men jeg har jo ikke penger til noe sååånt
Dette er min gamle bæsj den har nåå blitt til joooord
Og see på meeeg, jeg elsker... skogen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

finner videoen her
har jeg skrevet alt? ehhh..ja. Haha, har ingenting å gjøre og kjeder meg sinnsykt så dette var vel det eneste jeg kom på så eh ja!

spørsmålsrunden del 1


håper dere likte videoen og beklager at den kom litt sent, men jeg lagde en før, men måtte lage hele på nytt fordi jeg snakket for lavt.

 

Pictures


/privat

Tycks?

etterlyst


Haha, en film jeg og  2 venner lagde i 6.klasse eller noe sånt!

Video på vei

Hei!

Ja, da er svarene fra spørsmålsrunden klare. Nå gjelder det bare å få redigert filmen og legge den ut. Men jeg har et spørsmål; Har dere et program der man kan redigere filmer etc? 
Jeg må jo få redigert filmen, ellers så kommer den ikke ut på bloggen, og jeg må da svare vanlig med ett langt innlegg. Vil virkelig ikke det. Men da har jeg iallefall sagt ifra så dere vet det, det har tatt sin tid. 

agnethe søta ♥

Ellers idag skal jeg bare gjøre lekser og dra på trening.
Snakkes!

just beacuse im bored

Hei!

Nettopp helveis ferdig med lekser, hihi, stolt altså. Live søten kommer over en liten tur nå og jeg vet ikke hva jeg skal blogge om i det siste, så den dårlige bloggeren legger ut noen noobe bilder. He he
/privat


gutten min, Dennis ♥ elsker deg

Bare noen av mange bilder som jeg har tatt. Disse bildene er tatt bare for morroskyld. ♥


-Tycks?

nytt design

Hei!

Idag har jeg vært syk. (kan ikke akkuratt kalle det syk da). Jeg hadde vondt i hodet og var litt kvalm, menmen. 
Tilbake til poenget, jeg har fått nytt design. Kan nok si at jeg var litt lei av det gamle. Det var så kjedelig.
Jeg syns nok det jeg har nå er litt finere, eller hva?

som dere ser, har jeg ingen header.. så hvis dere vil lage en header til meg så hadde det vært fint det altså!
anna-linea@hotmail.com.. Bare send en header til meg hvis dere vil. Hadde vært veldig koselig. 

Designet er laget av foootogen.

Berserk

Hei!

Vet ikke om dere har hørt det, men tre av berserkgutta er meldt savnet. Det er helt grusomt å tenke på.
De tre som ble meldt savnet er Robert Skaanes (34) fra Trondheim og Tom Gisle Bellika (36) fra Oslo, i tillegg til sørafrikanske Leonard J. Banks (32). Det var med en gutt på 18, Samuel Massie, men han ble sluppet av på land med Jarle Andhøys. De dro fra New Zealand mot Sørpolen 22. januar.

De tror at berserk har truffet et isflak og sunket. De har funnet vannflasker og en padleåre fra redningsflåten, men ingenting fra selve skipet. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvor skummelt det er. Være ute langt på syd-polen mens det er skikkelig storm. Uff nei, håper virkelig at de finner skipet, med alle mennene, i live!

Fra venstre: Sørafrikanske Leonard J. Banks, Robert Skaanes, Jarle Andhøy, Samuel Massie og Tom Gisle Bellika.


Bellika, Skaanes og Banks er savnet.


les mer om saken http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4041926.ece

 

 

 

-Har dere hørt om denne saken?

Tykk eller tynn

Hei!

Mange mennesker kritiserer folk som er litt overvektige eller kanskje litt tynne. Jeg syns det blir helt feil! Hvis man er kraftig, betyr ikke det at man bare sitter og later i sofaen med godteri og alt det der. Folk har faktisk krafitg beinbygning og det er ikke like lett for alle å bare slanke seg. Det er nok like vanskelig for menneskene som er tynne. De lider nok like mye. Og ikke tro at de ikke vil forandre seg de heller, selvfølgelig vil de det. Men det er heller ikke så lett. Jeg syns det er teit at folk skal dømme folk etter kroppen. Folk kan få kommentarer på skolen, over nettet, bak ryggen til folk. Jeg blir rett og slett kvalm av det. De kan jo ikke noe for det! Man skal jo ikke være helt like. Naturen har skapt oss som vi er og jeg syns vi burde være stolte over oss selv, enten man er tykk eller tynn. Man er vakre på sin egen måte. 
Jeg har selv opplevd ekle kommentarer om kroppen min, en viktig grunn til at jeg tar opp dette. Har hørt kommentarer som "Hvis du setter deg på den, så kommer den til å brekke", "Feite jævel, slank deg litt". Jeg har fått meldinger hvor det står at jeg bare sitter inne og dytter i meg godteri og ikke er med venner fordi jeg har min såkalte godtedag.

Jeg håper virkelig folk kan begynne å tenke over hva de sier. Sier ikke at jeg er perfekt og at jeg ikke dømmer noen. Det kan jeg innrømme at jeg gjør, og er ikke stolt over det. Skal prøve å tenke over det selv, fordi jeg vet at det er vanskelig og det er rett og slett helt forjævlig å høre slike ting. Det ødelegger selvtilitten til folk. 

 

jeg vil lese din blogg

Hei!

Jeg har vært en veldig dårlig blogger nå i det siste. Og jeg gjør nesten ingenting på pc'en lenger, så derfor kommer jeg med et innlegg nå der dere kan kommentere slik at jeg kan se bloggene deres og lese/kommentere litt. Jeg syns det er kjempegøy å lese blogger, så bare kommenter. 
Jeg vil lese din blogg

/privat


Teardrops on my guitar

Jumpsuit

Hei!

Alle har vel sin egen mening om jumpsuit? Jeg syns det egentlig ikke er så fint, men det finnes noen unntak. Jeg syns korte jumpsuiter er fine. Jeg har veldig lyst på en kort, som rekker deg mellom knærne og rumpa. For eksempel den røde på bildet, den er kjempefin! Men det som er problemet er at  ingen passer. Har prøvd så mange, men det er aldri noen som passer. Virkelig irriterende. 
De lange er rett og slett ikke fine. Ikke de jeg har sett iallefall!


/tatt fra google

-Hva er deres mening om jumpsuit? hot or not

The Vampire Diaries

Hei!

Nå sitter jeg å ser på ett av min yndlings program, nemlig the vampire diaries. Det er virkelig et bra program, mye spenning. Det går nesten ikke fem minutter en gang før det kommer spennende ting. Det er skummelt, men jeg klarer ikke å ikke se på det! 
The Vampire Diaries Season 2
er det bare jeg som digger programmet?

Idag har det vært aktivitetsdag.. jippi! Vi har vært på korketrekkeren. En akebakke i Oslo, en kjempekul akebakke. Svingete, lang og ja. Rett og slett kul. Det som ikke var bra med turen var at vi bare rakk å ake 2 ganger! Og så måtte vi dra hjem igjen. Fikk ikke grillt (grilt) pølser en gang!

Vet jeg har blogget dårlig i det siste, men hodet mitt har rett og slett vært tomt for ideer nå og jeg vil jo blogge om noe jeg syns er gøy å blogge om. Så hvis dere vil være litt snille, kan dere godt komme med forslag om hva jeg kan blogge om?

Love is hard/privat

-Tycks?

Syk

Hei! 

Ja, idag er jeg syk. Jeg bare elsker deg altså, virkelig. Idag som vi hadde matteprøve også, helt ærlig så ville jeg ta den prøven idag. Skulle egentlig dra til skolen i matte timen for å ta prøven, men jeg føler meg helt jævlig. Føler meg rett og slett som en utedo! Kunne virkelig ønske at jeg kunne vært en heks, tryllet meg frisk!
Akkurat nå skal jeg skype litt med Agnethe som også er syk. Vi er sykebuddies. Ellers så ser jeg bare på Tv pg loker litt facebook. Men det er egentlig ikke så gøy, skjønner dere fordi alle er på skolen! Uffuff.. Fml liksom.

Idag kan jeg ikke love at det blir så mye blogging, fordi jeg er så utrolig slapp og sliten og ja, hele pakka. Men skal prøve å komme med ett innlegg til. 

/et random bilde
men bare tenk over det som står der, det er jo sant!

CyberLink YouCam

Heisann

 tycks?
Vet det er veldig random, men har rett og slett ikke noe på hjertet! Men egentlig syns jeg at jeg og Live er ekstremt vakre, og jeg skjønner veldig godt hvis dere vil kommentere hvor deilige vi er.. Så vær så god!

Innkjøp fra helgen

Hei!

Jeg lovet dere jo å vise hva jeg hadde kjøpt i helgen! Jeg er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt inn. 

genser - bikbok 100kr
toppene- bikbok 149kr pr stk.
ringene- glitter 79,50kr pr stk.
smykke- glitter 100kr
mascara- vita 176,50kr

hva syns dere om innkjøpene?

Spørsmålsrunde

Hei! 

Jeg tenkte å få i gang en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil. Hvis det blir mange spørsmål blir det nok på video, men ikke hvis det er få. Det er så stress å skrive mange svar, så derfor tror jeg nok at jeg svarer på spørsmålene på en video. 

heihei!

det er bare å sette igang å stille spørsmål, jeg svarer nok på det i løpet av uken. håper det er mye dere har på hjertet, og det blir mange spørsmål.
Btw: det blir ikke noe mer blogging i dag tror jeg. Skal se på film med Tina og etter det så skal jeg øve til matteprøve! yey..

 

Et deilig varmt bad

Hei!

Har nesten akkurat kommet hjem. Hat gått med VG skjønner dere, en bra jobb, men utrolig kaldt og slitsomt om viteren. Fikk solgt alle, så jeg har god samvittighet. Er med i trekning om å vinne en IPad eller penger!
Men nå sitter jeg på badet og er klar for et  varmt og godt bad med ansiktsmaske. Kjempelenge siden jeg har hatt det på nå. Den jeg har lukter skjokolade- nam. 

vel,  er jeg ikke søt.. heh

-Går noen av dere med avisen? Aftenposten, Vg, dagbladet etc.

The trouth is, I miss you


/privat

-Hva syns dere om bildet?

Er med i en konkurranse

Hei!

Jeg har meldt meg på en konkurranse på http://chocolatecookie.blogg.no/

 

Informasjon:

 • Konkurransen avsluttes søndag uke 7
 • Jeg velger 1 vinner

Sånn gjør du det:

 • Finn et bilde du vil delta med
 • Lag et innlegg på din blogg, med bilde du vil delta med,  hvor du linker til dette innlegget
 • Kommenter dette innlegget, med link til innlegget på din blogg

Regler:

 • Bare et bilde per person
 • Bilde må være tatt av deg

Premie:

Og dette er bildet jeg deltar med:hva syns dere om det bildet?

 

 

Hos Tara

Hei!

Inatt skal jeg overnatte hos Tara. Med Live og da. Det skal bli kos, chillern og spise litt. Ellers så skal vi vel ikke gjøre noe spesielt.
Ellers idag har det jo vært skole som vanlig og etter skolen ble det litt shopping på meg. Kommer bilder senere, det kommer i løpet av helgen!

jeg har det fint jeg..

-Hva har dere gjort idag? Og hva er planene for resten av helgen? 
Btw: Husk og kom med forslag til photoshooten

Foto: REDSEL

Bildene er tatt av foootogen

vet at det siste bilde ikke passer, butbut!

Noen forslag?

Hei!

Jeg skal nok snart ha en liten photosoot av et eller annet. Så da lurte jeg bare på om det var noe spesielt dere kanskje ville jeg skulle ta bilder av? Enten ting, meg, venner. Det kommer nok ingen photoshoot hvis dere ikke kommer med forslag, så det hadde vært bra hvis dere ville gi respons på det!

agnethe, elsker deg!
Dere kan vel ta en titt på bloggen til Aggiz ♥
http://foootogen.blogg.no/

Ignorer trynet mitt. Hehe

Noen forslag til hva jeg kan ha som tema på photoshooten?

 

Fuck reallity


/privat

-Hva synes dere om bildet?Love


/privat

-Hva synes dere om bildet?

 

I want a boyfriend

Hei!

Det nok sikkert ikke bare jeg som mener dette når jeg sier; jeg vil ha kjæreste
Det er kjempelenge siden jeg har hatt en kjæreste.

/weheartit

Noen andre enn meg som ønsker en kjæreste?
Eller har dere en kjæreste? Hvordan er hun/han?
Hvordan skal en gutt være?

For meg skal en gutt være trofast, snill og koselig, omtenksom - han må vise at han bryr seg om deg (foran vennene sine også), han skal trøste deg når du er litt nedfor, bruke tid på deg. Han må vise at du er den jenta han vil ha. Det er jo alltid et lite pluss hvis han har en fin kropp og utseende.Jeg er ikke den jenta som vil ha en gutt som går fra jente til jente, player.

 

Dagen i dag

Hei!

I dag har det vært en slitsom dag. Dagen startet med å gå med VG. Yeey! Måtte stå opp kl.09.00. Jeg er ikke en person man kan kalle morgenfugl. Men man får godt betalt, pluss at man får litt frisk luft. Jeg tjente vel rundt 300kr på å gå ute i rundt 2 timer. 
Så gikk det en stund før jeg tok på meg langrennskiene og gikk en tur på isen med min bror og hund. Det var kjempeskummelt! Det var mange sprekker der også kom det sånn rare lyder av isen. Men det var en koselig tur, det var veldig koselig å gå med broren min. Det er ikke ofte vi finner på noe sammen.

Resten av dagen bare slappet jeg av og ryddet rommet mitt. Jeg skulle egentlig på løpetrening, men jeg sto over idag.

-Hva har dere gjort idag?

Btw: Takk for alle koselige kommentarene! Veldig koseligto me you're perfect


/privat

hva synes dere om bildet?

Noen bilder jeg har tatt

Hei!
Jeg har tenkt til å vise noen bilder som jeg har tatt og jeg håper dere liker dem!


 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Add som venn her.


Heyall. Jeg er en jente på 14 år og kommer fra en by litt utenfor Oslo, Kolbotn. Jeg blogger om hverdagen, sminke, mote, venner og ja.

CategoriesArchive


hits