februar 2011

nytt design

Hei!

Idag har jeg vært syk. (kan ikke akkuratt kalle det syk da). Jeg hadde vondt i hodet og var litt kvalm, menmen. 
Tilbake til poenget, jeg har fått nytt design. Kan nok si at jeg var litt lei av det gamle. Det var så kjedelig.
Jeg syns nok det jeg har nå er litt finere, eller hva?

som dere ser, har jeg ingen header.. så hvis dere vil lage en header til meg så hadde det vært fint det altså!
anna-linea@hotmail.com.. Bare send en header til meg hvis dere vil. Hadde vært veldig koselig. 

Designet er laget av foootogen.

Berserk

Hei!

Vet ikke om dere har hørt det, men tre av berserkgutta er meldt savnet. Det er helt grusomt å tenke på.
De tre som ble meldt savnet er Robert Skaanes (34) fra Trondheim og Tom Gisle Bellika (36) fra Oslo, i tillegg til sørafrikanske Leonard J. Banks (32). Det var med en gutt på 18, Samuel Massie, men han ble sluppet av på land med Jarle Andhøys. De dro fra New Zealand mot Sørpolen 22. januar.

De tror at berserk har truffet et isflak og sunket. De har funnet vannflasker og en padleåre fra redningsflåten, men ingenting fra selve skipet. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvor skummelt det er. Være ute langt på syd-polen mens det er skikkelig storm. Uff nei, håper virkelig at de finner skipet, med alle mennene, i live!

Fra venstre: Sørafrikanske Leonard J. Banks, Robert Skaanes, Jarle Andhøy, Samuel Massie og Tom Gisle Bellika.


Bellika, Skaanes og Banks er savnet.


les mer om saken http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4041926.ece

 

 

 

-Har dere hørt om denne saken?

Tykk eller tynn

Hei!

Mange mennesker kritiserer folk som er litt overvektige eller kanskje litt tynne. Jeg syns det blir helt feil! Hvis man er kraftig, betyr ikke det at man bare sitter og later i sofaen med godteri og alt det der. Folk har faktisk krafitg beinbygning og det er ikke like lett for alle å bare slanke seg. Det er nok like vanskelig for menneskene som er tynne. De lider nok like mye. Og ikke tro at de ikke vil forandre seg de heller, selvfølgelig vil de det. Men det er heller ikke så lett. Jeg syns det er teit at folk skal dømme folk etter kroppen. Folk kan få kommentarer på skolen, over nettet, bak ryggen til folk. Jeg blir rett og slett kvalm av det. De kan jo ikke noe for det! Man skal jo ikke være helt like. Naturen har skapt oss som vi er og jeg syns vi burde være stolte over oss selv, enten man er tykk eller tynn. Man er vakre på sin egen måte. 
Jeg har selv opplevd ekle kommentarer om kroppen min, en viktig grunn til at jeg tar opp dette. Har hørt kommentarer som "Hvis du setter deg på den, så kommer den til å brekke", "Feite jævel, slank deg litt". Jeg har fått meldinger hvor det står at jeg bare sitter inne og dytter i meg godteri og ikke er med venner fordi jeg har min såkalte godtedag.

Jeg håper virkelig folk kan begynne å tenke over hva de sier. Sier ikke at jeg er perfekt og at jeg ikke dømmer noen. Det kan jeg innrømme at jeg gjør, og er ikke stolt over det. Skal prøve å tenke over det selv, fordi jeg vet at det er vanskelig og det er rett og slett helt forjævlig å høre slike ting. Det ødelegger selvtilitten til folk. 

 

jeg vil lese din blogg

Hei!

Jeg har vært en veldig dårlig blogger nå i det siste. Og jeg gjør nesten ingenting på pc'en lenger, så derfor kommer jeg med et innlegg nå der dere kan kommentere slik at jeg kan se bloggene deres og lese/kommentere litt. Jeg syns det er kjempegøy å lese blogger, så bare kommenter. 
Jeg vil lese din blogg

/privat


Teardrops on my guitar

Jumpsuit

Hei!

Alle har vel sin egen mening om jumpsuit? Jeg syns det egentlig ikke er så fint, men det finnes noen unntak. Jeg syns korte jumpsuiter er fine. Jeg har veldig lyst på en kort, som rekker deg mellom knærne og rumpa. For eksempel den røde på bildet, den er kjempefin! Men det som er problemet er at  ingen passer. Har prøvd så mange, men det er aldri noen som passer. Virkelig irriterende. 
De lange er rett og slett ikke fine. Ikke de jeg har sett iallefall!


/tatt fra google

-Hva er deres mening om jumpsuit? hot or not

The Vampire Diaries

Hei!

Nå sitter jeg å ser på ett av min yndlings program, nemlig the vampire diaries. Det er virkelig et bra program, mye spenning. Det går nesten ikke fem minutter en gang før det kommer spennende ting. Det er skummelt, men jeg klarer ikke å ikke se på det! 
The Vampire Diaries Season 2
er det bare jeg som digger programmet?

Idag har det vært aktivitetsdag.. jippi! Vi har vært på korketrekkeren. En akebakke i Oslo, en kjempekul akebakke. Svingete, lang og ja. Rett og slett kul. Det som ikke var bra med turen var at vi bare rakk å ake 2 ganger! Og så måtte vi dra hjem igjen. Fikk ikke grillt (grilt) pølser en gang!

Vet jeg har blogget dårlig i det siste, men hodet mitt har rett og slett vært tomt for ideer nå og jeg vil jo blogge om noe jeg syns er gøy å blogge om. Så hvis dere vil være litt snille, kan dere godt komme med forslag om hva jeg kan blogge om?

Love is hard/privat

-Tycks?

Syk

Hei! 

Ja, idag er jeg syk. Jeg bare elsker deg altså, virkelig. Idag som vi hadde matteprøve også, helt ærlig så ville jeg ta den prøven idag. Skulle egentlig dra til skolen i matte timen for å ta prøven, men jeg føler meg helt jævlig. Føler meg rett og slett som en utedo! Kunne virkelig ønske at jeg kunne vært en heks, tryllet meg frisk!
Akkurat nå skal jeg skype litt med Agnethe som også er syk. Vi er sykebuddies. Ellers så ser jeg bare på Tv pg loker litt facebook. Men det er egentlig ikke så gøy, skjønner dere fordi alle er på skolen! Uffuff.. Fml liksom.

Idag kan jeg ikke love at det blir så mye blogging, fordi jeg er så utrolig slapp og sliten og ja, hele pakka. Men skal prøve å komme med ett innlegg til. 

/et random bilde
men bare tenk over det som står der, det er jo sant!

CyberLink YouCam

Heisann

 tycks?
Vet det er veldig random, men har rett og slett ikke noe på hjertet! Men egentlig syns jeg at jeg og Live er ekstremt vakre, og jeg skjønner veldig godt hvis dere vil kommentere hvor deilige vi er.. Så vær så god!

Innkjøp fra helgen

Hei!

Jeg lovet dere jo å vise hva jeg hadde kjøpt i helgen! Jeg er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt inn. 

genser - bikbok 100kr
toppene- bikbok 149kr pr stk.
ringene- glitter 79,50kr pr stk.
smykke- glitter 100kr
mascara- vita 176,50kr

hva syns dere om innkjøpene?

Spørsmålsrunde

Hei! 

Jeg tenkte å få i gang en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil. Hvis det blir mange spørsmål blir det nok på video, men ikke hvis det er få. Det er så stress å skrive mange svar, så derfor tror jeg nok at jeg svarer på spørsmålene på en video. 

heihei!

det er bare å sette igang å stille spørsmål, jeg svarer nok på det i løpet av uken. håper det er mye dere har på hjertet, og det blir mange spørsmål.
Btw: det blir ikke noe mer blogging i dag tror jeg. Skal se på film med Tina og etter det så skal jeg øve til matteprøve! yey..

 

Et deilig varmt bad

Hei!

Har nesten akkurat kommet hjem. Hat gått med VG skjønner dere, en bra jobb, men utrolig kaldt og slitsomt om viteren. Fikk solgt alle, så jeg har god samvittighet. Er med i trekning om å vinne en IPad eller penger!
Men nå sitter jeg på badet og er klar for et  varmt og godt bad med ansiktsmaske. Kjempelenge siden jeg har hatt det på nå. Den jeg har lukter skjokolade- nam. 

vel,  er jeg ikke søt.. heh

-Går noen av dere med avisen? Aftenposten, Vg, dagbladet etc.

The trouth is, I miss you


/privat

-Hva syns dere om bildet?

Er med i en konkurranse

Hei!

Jeg har meldt meg på en konkurranse på http://chocolatecookie.blogg.no/

 

Informasjon:

  • Konkurransen avsluttes søndag uke 7
  • Jeg velger 1 vinner

Sånn gjør du det:

  • Finn et bilde du vil delta med
  • Lag et innlegg på din blogg, med bilde du vil delta med,  hvor du linker til dette innlegget
  • Kommenter dette innlegget, med link til innlegget på din blogg

Regler:

  • Bare et bilde per person
  • Bilde må være tatt av deg

Premie:

Og dette er bildet jeg deltar med:hva syns dere om det bildet?

 

 

Hos Tara

Hei!

Inatt skal jeg overnatte hos Tara. Med Live og da. Det skal bli kos, chillern og spise litt. Ellers så skal vi vel ikke gjøre noe spesielt.
Ellers idag har det jo vært skole som vanlig og etter skolen ble det litt shopping på meg. Kommer bilder senere, det kommer i løpet av helgen!

jeg har det fint jeg..

-Hva har dere gjort idag? Og hva er planene for resten av helgen? 
Btw: Husk og kom med forslag til photoshooten

Foto: REDSEL

Bildene er tatt av foootogen

vet at det siste bilde ikke passer, butbut!

Noen forslag?

Hei!

Jeg skal nok snart ha en liten photosoot av et eller annet. Så da lurte jeg bare på om det var noe spesielt dere kanskje ville jeg skulle ta bilder av? Enten ting, meg, venner. Det kommer nok ingen photoshoot hvis dere ikke kommer med forslag, så det hadde vært bra hvis dere ville gi respons på det!

agnethe, elsker deg!
Dere kan vel ta en titt på bloggen til Aggiz ♥
http://foootogen.blogg.no/

Ignorer trynet mitt. Hehe

Noen forslag til hva jeg kan ha som tema på photoshooten?

 

Fuck reallity


/privat

-Hva synes dere om bildet?Love


/privat

-Hva synes dere om bildet?

 

I want a boyfriend

Hei!

Det nok sikkert ikke bare jeg som mener dette når jeg sier; jeg vil ha kjæreste
Det er kjempelenge siden jeg har hatt en kjæreste.

/weheartit

Noen andre enn meg som ønsker en kjæreste?
Eller har dere en kjæreste? Hvordan er hun/han?
Hvordan skal en gutt være?

For meg skal en gutt være trofast, snill og koselig, omtenksom - han må vise at han bryr seg om deg (foran vennene sine også), han skal trøste deg når du er litt nedfor, bruke tid på deg. Han må vise at du er den jenta han vil ha. Det er jo alltid et lite pluss hvis han har en fin kropp og utseende.Jeg er ikke den jenta som vil ha en gutt som går fra jente til jente, player.

 

Dagen i dag

Hei!

I dag har det vært en slitsom dag. Dagen startet med å gå med VG. Yeey! Måtte stå opp kl.09.00. Jeg er ikke en person man kan kalle morgenfugl. Men man får godt betalt, pluss at man får litt frisk luft. Jeg tjente vel rundt 300kr på å gå ute i rundt 2 timer. 
Så gikk det en stund før jeg tok på meg langrennskiene og gikk en tur på isen med min bror og hund. Det var kjempeskummelt! Det var mange sprekker der også kom det sånn rare lyder av isen. Men det var en koselig tur, det var veldig koselig å gå med broren min. Det er ikke ofte vi finner på noe sammen.

Resten av dagen bare slappet jeg av og ryddet rommet mitt. Jeg skulle egentlig på løpetrening, men jeg sto over idag.

-Hva har dere gjort idag?

Btw: Takk for alle koselige kommentarene! Veldig koseligto me you're perfect


/privat

hva synes dere om bildet?

Noen bilder jeg har tatt

Hei!
Jeg har tenkt til å vise noen bilder som jeg har tatt og jeg håper dere liker dem!


 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits