april 2011

Dagen i dag

Hei alle søte!

Idag har jeg, som sagt, vært i Oslo med klassen. Rettsak. Den tiltalte var en dørvakt og det skjedde på en resturang, Onkel Donald. Da var det en tigger/narkoman som kom bort til dem og begynte å spytte på gjestene også dyttet han til dørvakten. Dørvakten dyttet tilbake. Han hadde tydligvis fått 2 advarsler før, men han gikk ikke fordetom. Så gikk tiggeren litt lenger bort fra resturangen og hev en full ølboks i ryggen på dørvakten. Dørvakten la tiggeren i bakken og holdt ham nede til politiet kom.
Det var jo ganske spennende da, å være der og høre hva vitnene hadde sett. Vi fikk jo se en film av hendelsen så vi fikk jo sett det hele, og alle hadde forskjellige meninger. Noen mente at dørvakten slo til tiggeren med en strak knyttneve, men andre mente at han bare tok tak i skulderen hans og la ham ned. Ikke den mest spennende saken man finner, men spennende nok. Deretter gikk på på McDonnals og spiste lunsj. Hehe.

glad i dere jenter ♥

-Har dere vært på en rettsak før? 
 

back again

Hei alle søte lesere!

Da har jeg tatt min bloggpause, det var godt må jeg si ♥ Noen ganger så blir det veldig slitsomt og kjedelig med blogg så ja, da er det deilig å ha en pause eller to innimellom. Syns nå jeg iallefall. 
Idag har jeg bare vært hjemme og øvd på mat og helse prøve egentlig. Har skrevet notater på 8 sider nå og har enda en del igjen.Vi har en skikkelig stor mat og helse prøve på torsdag og den teller veldig på standpunktskarakteren, så jeg håper på en 5'er. Selvom jeg tror jeg får en 4'er.
Idag hadde vi matteprøve, det gikk ikke så veldig bra.. men jeg forventer ikke så mye av meg selv i matte heller, det er så og si mitt svake punkt på skolen. Og samfunnsfag og naturfag.  
Imorgen skal vi til Oslo med klassen, skal i en rettsak. Spennende. Gleder meg skikkelig! Håper vi får en spennende og bra sak.
Igår så kjøpte jeg en genser fra bikbok til 249-, veldig fin, syns jeg: 


-Tycks? 

Minner fortsatt på at jeg skal ha en må-gjøre video. Så derfor er det veldig hyggelig om dere kan komme med forslag om hva vi (jeg og Live) skal gjøre. Har bare fått inn forslag fra en person. Så hvis dere vil se på oss drite oss ut, så kommenter!

Kommer kanskje ett lite innlegg senere idag, vi får se! Bloggpause

Nå tar jeg en liten pause fra bloggen (igjen) for å samle litt krefter til bloggingen. Klarer rett og slett ikke å blogge for tiden, og jeg vil jo ikke blogge om noe dere gir langt faen i.
Hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, så gjerne kom med forslag. Det hadde vært hyggelig. 

altså..jeg bare elsker regulering! (uten sminke så vær så snill og ikke diss) :)


By the way: Jeg tror nok det kommer en må-gjøre video, så hvis det er noe morsomt dere vil at jeg (og muligens A g n e t h e skal gjøre, så legg igjen en kommentar om både det og hva jeg kan blogge om! 
 

hits