juli 2011

Trygge, trygge Oslo

Alle har nok hørt om hva som har skjedd med vakre, trygge Oslo. Det er helt forferdelig! At Oslo ble et så utryggt sted. Helt plutselig. Jeg vil bare gi mine tanker til alle de pårørende etter terroraksjonen mot regjeringsbygget og selvfølgelig skytingen på Utøya! De sier at det var en norsk mann i 32årene som gjorde begge deler. Sykt! Dette har rammet hele Norge. Til og med folk fra andre land. Skjønner virkelig ikke hva han mannen tenker med?! Skyte ungdommer, helt uskyldige ungdommer. Og bombe regjeringsbygget. Det var tydligvis mange som hadde prøvd og svømme over til fastlandet fra Utøya. Men det var dessverre ikke alle som overlevde. Utrolig trist. Kondolerer virkelig. Er uuuuutrolig lei meg for alt det som har skjedd. 
Takker til Gud for at det ikke skjedde noe med meg og vennen min Tina. Vi kom jo på det stedet 10min etter bombingen! Men selvfølgelig fortsatt helt forjævlig.

STERKE INNTRYKK: Det ligger flere tilsynelatende døde personer langs strendene på Utøya. Det er ikke klart om de er døde. Mange er også kraftig nedkjølt etter å ha svømt i vannet. Bildet er sladdet av VG Nett. Foto: VEGARD M. AAS / PRESSE30.NO
DETTE STO UNDER BILDET PÅ VG.NO

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080596  her kan dere se en video!
http://www.vgtv.no/#!id=42401 enda en video
http://www.vgtv.no/#!id=42398 enda en
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10080586 her kan dere se mange bilder, dere må bare trykke på pilene bortover. Får ikke lastet opp bildene. 

alle vinduene er sprengt. 

hvis dere vil lese mere om denne dramatiske hendelsen, les på vg.no. 


 22.07.11 - den mest dramatiske hendelsen i Norge siden 2.verdenskrig. 

Gave fra posten

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en laaang biltur. Det tar 7 timer fra der hvor vi bor i Sverige! utrolig slitsomt, men det er jo verdt det! Men iallefall når jeg kom hjem ikveld så så jeg en pakke som lå på bordet på rommet! Og jeg visste med en gang hva det var. Jeg ble suuuper glad! 

Wooooho! SO SO TRUE

Lol, det morsomste er at.. det er heelt sant det som står på genseren! haha, whootwhoot

Genseren min er i strørrelse M og jeg er 1.53 og dere ser jo at den er litt lang. Men jeg syns det er deilig når den er ganske lang.. Den er utrolig deilig og gå med! dere finner genseren på ebay og dere må bare søke på i love justin bieber!


My favorite my favorite my favorite my favorite sweater♥ 

Verdens beste venn..

♥Verdens beste venn har burdag idag!  Tina og jeg har vært beste venner i noen år og hun er en person man kan gå til uansett hva det er. Jeg elsker denne jenta, virkelig. Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre venn! ♥ Hun er alt man kan be om i en venn! Tina blir 15 år idag og jeg er litt lei meg for at ikke hun er hjemme eller jeg er hjemme sånn at vi kan feire den sammen. Haha, hun kommer nok til å få en del telefoner fra meg! Haha. slåss litt og greier.. hva har man venner til? Bare sånn at dere vet det.. JEG VANT:-)blinkskuddtina, meg og agnethe ♥

tetris og sjakk for life

min nydelige bestis

Me and You. Just Us Two. 
Elsker deg, jenta mi! ♥ ♥

Retarden min

Rainy days

Heyhey. regn regn gå din vei, sol sol kom til MEG. Denne sommeren er ikke noe man kan kalle sommer. Iallefall ikke her. Bare overskyet vær. Trist og grått. Ikke noe solevær får å si det sånn. Jeg skulle egentlig på stranda idag, men siden det ikke er no bra vær, er jeg ganske
usikker på om det blir noe. Så jeg får vel finne på noe annet idag. 
Imorgen drar jeg og mamma til Sverige. For å besøke familien min. Det skal bli koselig. Håper det er bedre vær der enn det det er her hjemme i Norge! Krysser fingrene for det. Jeg tar nok med pc'en, så det blir nok litt blogging på meg. 
Nå sitter jeg i stua og spiser en kjempegod frokost! Fruktskåål! Elsker det. Absolutt det beste man kan spise til frokost eller lunsj! Også hører jeg på musikk og facebook så klart. Jeg er sånn helt serriøst avhengig av facebook. Noe som ikke er bra! Men jeg er nok ikke den eneste som er det. Nam! moreller, druer, jordbør, fersken, melon

Gårsdagens outfit

Hei! Igår var jeg jo som sagt på kino. Bad teacher. Anbefales virkelig! En utrolig morsom, og ikke minst søt film. 

en av de morsomste filmene jeg har sett! :-)

Outfitet i går:

cardigan og topp bikbok   -   bukse cubus

-Har dere sett Bad Teacher?
-Hva syns dere om outfitet? 

KinoHeehey! Ikveld skal jeg på kino med bestevennen min, Agnethe. Æggz the Master - som hun kaller seg selv. Filmen vi skal se heter Bad Teacher, komedie. Har hørt at den skal være morsom og den ser jo veldig morsom ut på traileren. 
Først skal familien spise reker og brød.. eller de skal spise reker, jeg spiser kyllyngsalat som min herlige mamma lager til meg. Søta ♥  Gleder meg. Til kinoen altså. 

Sommerferien min startet jo med å være hjemme noen dager. Regnete, gråe og triste dager. Deretter tok jeg flyet til Italia. Et herlig land. Vi var i Roma i tre dager først. Hotellet var ingen så veldig begeistret over: 
thumbs down.. Espana hotel - anbefales ikke hvis du skal til Roma! 
1 dag i Roma så vi faktsik paven snakke - live! Noe som er ganske "stort". Kanskje ikke for alle, men jeg syns iallefall det var kult og se han.

kjempefint!

man ser han ikke så godt på dette bildet, men i virkeligheten så man han godt!

2 dag tok vi sightsingbus(?) og så masse forskellige ting, som jeg ikke husker.
har dessverre ingen bilder fra det.. 
3 dag dro vi til Coloseumet. Vi gikk aldri inn og så, fordi det kostet en del + en utrolig lang kø, spesielt i den varmen.etter Roma, tok vi bilen vi leide ned til Amalfikysten. Husker ikke helt hvor det var, men det er ikke så viktig fordi vi var bare på det hotellet i en natt før vi turen gikk videre ned til Sorrento. En utrolig vakker by. Med maaange folk. Hotellet vi bodde på i Sorrento het Grand hotel Riviera og anbefales på det sterkeste hvis dere skal til Sorrento en gang! 
Vi var i Sorrento i to og en halv dag tror jeg, sånn ca. 

Utrolig vakkert! Her nede lå vi da og solte oss og badet. Tok heis ned. Heisen var i fjellet! Wææ

Her lå vi da og solte oss. "Kiosk" hvor man kunne kjøpe is, drikke, toast- alt man trenger i varmen. 
Også var den solstoler i vannet hvor man kunne sole seg. Deilig. 

Etter den herlig tiden i Sorrento, dro vi videre til feriens høydepunkt; Sicilia. Var virkelig vondt og trist å måtte dra derifra! Hotellet vi bodde på var helt nytt. Vi var de første som bodde på den suiten. Hotellet het Astro Suite Hotel

vakre jenter foran et vakkert hotell! virkelig. 

bassenget var ikke akkurat det største man kunne finne, men vi var nok mest på stranden.

Agnethe koser seg på stranden. Thumbs up for the beach
Sicilia er jo kjent for strendene sine

fritids om kvelden?

ikke alle er like normale.. 

alltid like morsomt å hoppe på trampoline

broshan 

:(
Sicilia er absolutt et sted jeg kunne dratt til flere ganger! Absoulutt en av de beste feriene i hele mitt liv! 
Det beste med Sicilia var nok å kjøre vannskuter og strendene, maten og jah. Kjørte det to ganger og jeg får sommerfugler i magen hver ganger jeg hører vannskuter. I love it. 

♥

hits