oktober 2011

Gårsdagen

Heyall. 

Igår var jeg på halloweenparty. Det var utrolig koselig, men litt slitsomt og ja. Vi festet, lo, tok hånd om hverandre, og hadde det supert! 

alexandra, agnethe og meg

sov hos Agnethe igår, vi kom hjem rundt 1 tiden tror jeg? Vi var utrolig slitne når vi kom hjem, så vi la oss ca en time etter vi hadde kommet hjem. Vi sto opp rundt 11 tiden.. 

Idag har jeg vært på Kolben med Agnethe og drukket kakao. Vi skulle egentlig ta sol, fordi det var gratis sol idag som sikkert alle vet, men det var lang kø så det var stress. Vi dro derfor hjem til Agnethe igjen. Agnethe skal på Rihanna konserten idag.. SÅ misunnelig:| elsker henne ♥Rihanna♥
Nå skal jeg bare chillen og se på Awkward og Jersey Shore:) 

Tudels
 

Da stikker vi

Nå skal jeg på halloween party med folka. Hade:) Snakkes når jeg kommer hjem, kanskje. 


djevel og pirat♥

Må ta bussen hade


 

Bursdagsbarnet

Hurra

Haha, idag  har jeg bursdag:) Har hatt en super dag idag, litt kjedelig men ellers bra! Tina kunne ikke være med til byen og spise, men jeg hadde det kjempekoselig med bare familien da. Vi dro til Fridays og spiste på Akerbrygge, det er så utrolig god mat der + at det ligger utrolig fint til! Har ikke fått så mye spesielt, skal vel bare få penger:) Elsker penger!!♥penger♥ 

Hade

prikk?


søteste jentene♥

smykketre og ringetreverdens beste mamma♥

minnetavla mi. har ikke kommet så mange ting da, men kommer nok mer etterhvert! og det er sikkert noe jeg har glemt, hehe. Dette var iallefall litt av rommet mitt. Bare småting da. 

Gleder meg skikkelig til imorgen! Bursdagen min wihu. Da skal jeg dra på Fridays og spise middag med mamma, pappa, storebror og den beste jenta i verden♥ Whoot whoot
 

Tre-XL

Heyall. 

Nå skal jeg fikse meg, kle på meg og dra til kirka:) Vet ikke helt hva vi skal gjøre der, men det er sånn tre-XL dings. Etter konftiden min har jeg blitt mer opptatt av kirken og jeg føler at kirken betyr mer for meg nå. Har alltid vært kristen og har alltid trodd på Gud og kirken har alltid betydd mye for meg, men etter konfirmasjonen og alle samlingene vi har hatt osv, har jeg blitt mer trygg på religionen min og fått svar på mange spørsmål. Så ja.. 

kommer mest sannsynlig litt småbilder av rommet mitt i morgen eller ikveld:)rekker ikke å ta noen bilder med! kos dere

Frogn VGS

Heyall. 

Idag var jo Ifrah og jeg på Frogn videregående skole. Utrolig fin og moderne skole, en skole jeg kunne godt på! Jeg tror ikke jeg velger denne skolen, fordi det er langt unna Kolbotn. Jeg måtte stå opp kl. 6 idag også måtte jeg ha bussen som gikk halv 8. Toget til Ås(Aas) også ta bussen til Frogn VGS. Læreren vi hadde denne skoledagen var utrolig hyggelig og kul. Jeg vurderer og velge service og samferdsel linjen, men da blir det nok en skole i Ski.

For meg så har det mye og si hvem som går på skolen og hvordan folkene er og hvordan de tar imot nye folk. For meg faila de. Ifrah og jeg følte oss skikkelig tapere som gikk rundt og smilte til folk, noen smilte selvfølgelig tilbake, men må si at de fleste blikka eller bare så en helt annen vei eller snakket til andre personer. Hater sånne folk! Koster det så mye å bare sette på et smil? æsj..
 
liker denne her, selvølgelig til gutter også da:) 


Etter tok vi 5 forskjellige busser fordi vi ikke fant fram, haha. Men nå er jeg jo hjemme! Vi tok først en tur innom ski storsenter og spiste på mac'donals. Nam, elsker mc chicken.  

-Hva har dere gjort idag?
-Noen linjer dere anbefaler? 

25.10.11

Heya

Long time, no see.. blogging er kjipt for tiden. Men siden jeg har lite å gjør nå og jeg er så taper og ingen vil være med meg, får jeg blogge et innlegg. Ville bare meddele til dere(sikkert 1-3 personer) haha, at jeg har bursdag på fredag:D can't wait! Da blir jeg 15, noe som jeg gleder meg masse til. Jeg skal på Fridays med familien og bestevennen min, tror jeg. 

Imorgen skal vi egentlig ha orienterings dag(OD dag), men jeg og Ifrah skal på Frogn videregående skole.. hehe. Kommer til å bli koselig, så lenge vi ikke roter oss bort! Først skal vi ta toget fra stasjonen kl. halv 8- hvis jeg husker riktig- og det tar 15-20 min, også ta buss til skolen og selvfølgelig finne skolen. Det å finne skolen kommer til å være det vanskligste, hvis det ikke ligger rett ved da selvfølgelig.

hei:)
 

Så eh jaaa.. det var det, bahbay 

Updates

Heyhey

Håper alle har hatt en strålende høstferie så langt. Detter blir tredje gang jeg skiver samme innlegg fordi de andre har blitt borte på et mystisk sett... Vi har ikke gjort så mye spesielt så jeg skriver ikke en bok. Vi har gått turer, grillet pølser, hatt spa ish ting, spist godis, sett på tv( hellcats), hatt mye latterkrampe, og ja, kost oss masse. Og siden jeg er så flink, klarte jeg selfølgelig å falle i en "bekk". Naturmenneske skjønner dere. Ogogog vi så en død lemmen whoot whoot. Den ene turen Tina og jeg gikk varte i over tre timer. Stolt!
Vi kommer hjem på søndag. 6 timer til i bilen yeeeey! Slenger med noen bilder også jeg:) Btw: det er nydelig natur her

Se så fin da. Klar for den første turen vår:) her er det ikke snakk om å bli kald

Glad når Tina og jeg har funnet en spiseplass rett ved vannet

Stella var med også. Fått satt i gang grillen, jentene vet ossen ting skal gjøres

Ansiktsmaske og greier. Snasen jente det der

Fint!

It's haggling

Pro kamera da

Kvelden idag. Ganske riski å gå der.. Heldigvis var det litt grundt med steinene daa

Sorry hvis det ble en del skrivefeil, men skriver med IPhonen så ja
Blogges og kos dere videre

Dailigdaaailig

Imorgen drar jeg opp til fjellet med tina. Skal kose oss på hytta hennes og ha spa osv! Bestiskos. 
Så resten av kvelden i dag går vel å finne fram ting jeg skal ha med og være med tins. Vi skal jo bare være der  4 hele dager, så jeg trenger ikke ta med meg så utrolig mye klær:)

Natta

Nå er jeg så utrolig trøtt, det ble en sen kveld i går også så det er nok best at jeg legger meg nå:) frister egentlig ikke å sove, men hvis jeg skal komme meg opp i morgen, må jeg vel lukke øynene og prøve å sove - natta og sov godt

Hehe, er så fin atte

Gårsdagen

Hei dere!

Jeg hadde en superbra dag i går med de beste jentene. Jeg kom litt tidligere med Tina R til Agnethe for å lage taco. De andre jentene kom rundt 8 tiden. Vi spiste god mat, filmkos, godteri, brus, godt selskap, latter, steking(haha).

passe kleint.. 

sofie og agnethe

tina, tina r, meg, sofie, kari-anne, agnethe, mathilde, nanna

tina, emma, sofie- søte ♥

Er så sykt trøtt nå.. vi la oss ikke før 3 tiden og jeg og tina måtte dele en seng på hele 90cm bred.. og gjett om det ble varmt. Våknet rundt 5 ganger i natt, haha. Men koselig kveld uansett. Vi våknet rundt 11-halv 12 tiden og da hadde alle jentene laget frokost imens jeg og tina sov.. noe så søtt haha! bestejentene.  

today's the day

Heeey

Idag skal jeg på jentekveld hos Agnethe med utrolig mange herlige jenter:) Det kommer til å bli utrolig koselig også skal noen av oss sove der da, inkludert meg. hehe.. men vi skal kose oss maasse! taco, godteri, brus, filmkos, herlige venner. kan det bli bedre? Men jo iallefall, når jeg drar på hytta til Tina, er det ikke sikkert jeg får blogget da, men jeg kommer til å gi dere en liten update når vi er hjemme igjen:) så snill som jeg er.. 
Og i går klippa jeg meg, hahaha. litt kort, men ingen slitte tupper!

nydusjet og fin. 

har tenkt til å lage en sminkevideo snart, hvis det er grait for dere daa, haha.
men nå er det tredje verdenskrig i magen min nå, så jeg skal spise frokost, kle på meg, fikse meg også senere opp på kolbotn for å kjøpe inn ting til etterpå:)

Bloggeeez 

 Add som venn her.


Heyall. Jeg er en jente på 14 år og kommer fra en by litt utenfor Oslo, Kolbotn. Jeg blogger om hverdagen, sminke, mote, venner og ja.

CategoriesArchive


hits